Carl Lynge ApS Paassaassivik 6, postboks 1076, 3900 Nuuk.
Mandag - Fredag: Kl. 08:00 til 16:00
iLOQ den flexible løsning

LÅSESYSTEM FOR ERHVERV OG BOLIGEJENDOMME

iLOQ sikrer, at låsesikkerheden af lejligheder, trapper og andre fællesarealer løbende holdes på det højest mulige sikkerhedsniveau. Systemet er let at installere og administrere og billigt at vedligeholde. iLOQ løser udfordringen med bortkommende og uautoriseret kopiering af nøgler, uden udløb af patenter samt muliggøre en nem og fleksibel administration af adgang til fællesarealer.

Selvdrevet låsesystem

iLOQ er det eneste elektroniske låsesystem i verden, som driver sig selv ved at generere elektricitet fra nøgleindsættelsen. De programmerbare låse og nøgler kan derfor fungere helt uden batterier eller kabler. Det gør både montering ov veligeholdese billigere.  Ud over låsecylinderne til døre dækker produktserien kamlåse, hængelåse og mulighed for en række udvidelse muligheder, som kodetastatur, elevator styring, styring af el-lås m.fl. iLOQ er nemt at installere, da cylinderlåsen kan monteres præcis som en mekanisk låsecylinder.

Permanent højt sikkerhedsniveau

iLOQ S10 sikrer et permanent højt sikkerhedsniveau, da både låse og nøgler er fuldt programmerbare. Adgangsrettigheder styres med en brugervenlig Cloud-Baserede software, med aktivt grafisk brugerflade der viser låsen på bygningstegninger. Låse og nøgler opdateres nemt via en programmeringsenhed eller remote placer iLOQ Hotspot, programmeringsenhed også bruges ved indloggning i den Cloud-Baserede software for optimal sikkerhed. Takket være den bærbare programmerbarhed, kan låse installeres før et renoveringsprojekt og om programmeres løbende med projektets fremskridt, og slutteligt kun give adgang til ønskede brugere.

DIGITALT LÅSESYSTEM MED EGEN ENERGI

iLOQ S10 er den første og eneste elektroniske låsecylinder i verden, som er selvdreven ved at generere elektricitet via nøgleindsættelsen.