Udviklet til norsk klima

Home - Udviklet til norsk klima

Udviklet til norsk klima

Toshiba har skræddersyede egne varmepumper til det norske klima i tæt samarbejde med os hos importøren. Resultatet er modeller, der giver optimal drift og energibesparelse.

Klimaet i de nordiske lande er koldere og mere varieret end i resten af ​​Europa. Det stiller krævende betingelser for varmepumper, men samtidig er Norden et stort marked for højffektiv varmepumper, der primært sparer energi. Derfor udvikler Toshiba sine egne modeller i tæt samarbejde med os i Toshiba i Norge.

Vores egen produktudvikler med 42 års erfaring

For at sikre, at varmepumperne er bedst tilpasset norske forhold, er vi lige så godt ansat Katashi Tarekado. Han er ingeniør og produktudvikler med 42 års erfaring fra Toshiba i Japan. Tarekado analyserer klima, forbrugsmønstre og behov i Norge og rapporterer dette til Toshiba, der bruger dette i udviklingen.


Feltprøve i krævende forhold

Kvalitetssikring af drift og ydeevne er vigtig i udviklingen af ​​nye modeller. Varmepumperne testes i felter både i Norge og Finland. Dataene logges logisk og rapporteres tilbage til fabrikken.

– Feltprøve er meget vigtigt, fordi fabrikken ikke kan replikere de faktiske forhold. Vi har valgt steder i Norge med særligt krævende driftsbetingelser for varmepumper. Fabrikken har baseret på feltundersøgelserne foretaget forbedringer for at sikre de mest optimale tilpasninger til et koldt nordisk klima, siger Tarekado.


Optimal drift og energibesparelse i norske klima

Resultatet er egne modeller, der giver optimal drift og energibesparelse i norske klima. Nogle modeller er udviklet til koldt hjemmeklima. For eksempel giver Daisekai 9 4500 W ved -15 ° C og 2900 W ved -25 ° C. Samtidig giver andre modeller højere energibesparelser i kystklimaet, hvor opvarmningskravet er mindre.

 

Smarte funktioner, der er nemme at bruge

Vi har også hjulpet med at indføje en række smarte funktioner, som er nyttige i norske hjem, såsom:

  • En separat pejsfunktion : Derefter bruges ventilatoren i varmepumpen til at sprede varmen fra pejsen, uden at varmepumpen opvarmes eller afkøles på samme tid.
  • Rolig tilstand, der begrænser, hvor meget lyd varmepumpen opretter om natten.
  • Afrimningen nu funktionen kan være praktisk, hvis vejret bliver ekstremt og standard afrimning ikke holder.

Og det er nemt for dig at aktivere disse smarte funktioner – alle er indstillet som separate knapper på fjernbetjeningen.