Spare strøm

Home - Spare strøm

En varmepumpe er en investering, som de fleste mennesker gør for at spare strøm.

Hvor meget strøm kan du spare?

Det er normalt, at 60-70 procent af elforbruget går til opvarmning af hjemmet. En luftluftvarmepumpe kan sænke opvarmning med op til 40% afhængigt af hvor i landet du bor, og hvilken varmepumpe du vælger. Der kan opnås en besparelse på 5.000-8.000 kr. Om året for mange.

Daiseikai 9 opfylder kravene til den højeste energiklasse

Varmepumper bliver nu vurderet i henhold til specifikke standarder, ligesom køleskabe og andre apparater. Daiseikai 9   opnår A +++, som er den bedste energiklasse et produkt kan få. Det betyder, at dette er det bedste valg, du kan gøre, hvis du er bekymret for at spare elektricitet og have god og varm hele vinteren.

Toshiba Daiseikai 9 er mesterens magtbesparende mester

Vi taler om Toshibas topmodel, optimeret til nordiske forhold. Med SCOP på 5,3 går den direkte til den årlige varmefaktor – evnen til at spare elektricitet i hele varmesæsonen. SCOP på 5,3 betyder, at varmepumpen giver 5,3 gange så meget energi i form af varme, da den leveres af energi i form af elektricitet. Derudover er den pakket med intelligente løsninger og funktioner, som du kan bruge til at spare endnu mere strøm via smart brug.