Miljøvenlige

Home - Miljøvenlige

Miljøvenlige

Med en luftluftvarmepumpe fra Toshiba genvinder du vedvarende energi fra miljøet.

At vælge den rigtige opvarmning til dit hjem kan være en investering for din personlige økonomi, men også for et mere miljøvenligt og bæredygtigt samfund.

Reduceret energiforbrug svarende til fire biler årlige CO2-emissioner

Energi er overalt – selv i luften omkring os. Ved hjælp af fri, vedvarende energi fra miljøet vil en luft-til-luft varmepumpe fra Toshiba være en miljøvenlig løsning, der hjælper med at reducere dine CO2-emissioner. Faktisk med en Toshiba varmepumpe vil du i gennemsnit reducere dit energiforbrug med fire biler om året CO2-udledninger.

Den hurtigst voksende miljøteknologi i verden

En Toshiba varmepumpe forbruger mindre strøm end for eksempel panelvarmere og producerer over fire gange så meget energi som det forbruger selv i et helt år. Du sparer både strøm og er miljøvenlig på én gang. Denne kombination har gjort varmepumper den hurtigst voksende miljøteknologi i verden og en fornuftig energimåle for mange boliger. Tallene fra NVE viser, at varmepumper i 2015 medvirkede til at producere ca. 15 TWh varme kun i Norge, hvoraf over 8,5 TWh var fri varme fra omgivelserne. Sådanne tal viser, at varmepumper yder et væsentligt bidrag til miljøet.

Hvis ekstra energi kommer fra vedvarende kilder, vil en varmepumpe være en fuldstændig fornyelig opvarmningsløsning.

En anden fordel er, når huset er tomt, og man kan nemt regulere temperaturen og spare yderligere energikostnader. Pumpen kan også forbedre husstandens indendørs miljø med intelligente filtreringsmekanismer, der fjerner støv og pollen.

Besparelser regnemaskine

Prøv vores  opsparingskalkulator  og se, hvor meget du kan spare hvert år med en miljøvenlig Toshiba varmepumpe.