Carl Lynge ApS Paassaassivik 6, postboks 1076, 3900 Nuuk.
Mandag - Fredag: Kl. 08:00 til 16:00

Energi Termo-folie

Home - Energi Termo-folie
Forbedrer svagheder i hjemmet isolering!
Bygningens isolering har gjort store fremskridt i de seneste år.
En stor fejl som desværre forbliver. Man etablerer store flader af vinduesglas som solen om sommeren stråler lige igennem sådan at man bliver nød til at installere klimaanlæg for at kunne være i rumme i behagelig indeklima. Om vinteren ryger varmen indefra lige ud gennem vindue så man mister masse af varmeenergi.
Der er nu en enkel løsning!
Energi termofolie – Transparent varmeisolering på forkant med teknologien!

Driftsform
Varme transporteres som en elektromagnetisk stråling med solenergi. Kun 1/3 i frekvensområdet af synligt lys, er resten af ​​varme transporteres i usynligt infrarødt område. Dog vores hi-tech film kan være synligt lys, er varmestråling, der reflekteres fra cirka 22 grader,

Om vinteren , idet varmen fra reflekteres tilbage til rumopvarmning, og så varmeregningen et gennemsnit på 20 – 25% reduktion (forbedring af U-værdi).

Om sommeren , imidlertid er uønsket opvarmning af rum ved tilbagekastning af solens varmestråling forhindret.

Denne serie af forsøg, som registreres på 3 sommerdage hos kunden viser de forskellige temperaturkurverne for to lige store mellemrum, en uden filmen (røde kurve), den anden med den energi, termisk film (blå kurve). Temperaturforskellen er i spidsområdet mere end 10 °C.


Andre positive træk
UV-filtrering
UV-stråling er den negative virkning af solstråling, foruden solskoldning, er UV-stråling også skyldig for misfarvning af materialer af alle slags. Energi thermofoil filtrerer disse stråler til cirka 99%, så hold møbler og andre værdifulde genstande beskyttes og fading af de ovennævnte punkter er stærkt udskudt.
Ingen vedligeholdelsesomkostninger
I modsætning til andre skygge-systemer som følge af Energi thermofoil ingen vedligeholdelsesomkostninger og lang levetid. Filmen er sat på forbruget side med en ridsefast lag af silicium.
Indbrudstestet
Energy thermofoil er ekstra indbrudssikring, da glasset ikke er knust, men virker som en sikkerhedsglas.
Miljøvenlig
Energi-termisk film er også en investering i vores miljø. Fordi mindre brændstof til opvarmning og air condition er betydeligt mindre CO 2- udledning.
De fordele kan nævnes:
  • reflekterer 90% af infrarød stråling i sommeren
  • absorberer 99% af ultraviolet stråling
  • meget høj termisk isoleringsevne om vinteren, en forbedring af den U-værdi med op til 30%
  • Filmen er op til 98% transparent
  • Nem installation – film lamineret på indersiden af ​​vinduet
  • 10 års garanti på effektiviteten